Ik zoek een consulent

Wij zijn hét bureau voor specialisten in het Sociaal Domein.

Al 25 jaar verbinden wij gemeenten en professionals, met succes. Ons doel? Organisaties zó bemensen en medewerkers zó uitrusten dat zij maximale betekenisvolle impact kunnen maken.

Bouw op de kennis en kunde van onze specialisten, mensen met ervaring in en focus op het Sociaal Domein. Dat vertaalt zich in een persoonlijke en doortastende aanpak.

Hoe werkt het?

We brengen jouw behoeften in kaart en vertalen dit naar een oplossing op maat. Of het nu gaat om tijdelijke vervanging i.v.m. ziekte of zwangerschap, onze specialisten zijn direct inzetbaar op flexibele basis. Door gedegen opleidingen binnen het vakgebied van het Sociaal Domein kun je rekenen op up-to-date kennis. Heb je een consulent langer nodig? Geen probleem. In overleg met jou, onze accountmanager en onze consulent verlengen we de opdracht. Zodat jouw organisatie de betekenisvolle impact kan vergroten.

Ennea Talenten

Kies uit onze ervaren specialisten óf een van onze Ennea Talenten. Zij worden klaargestoomd om na hun traineeship in dienst te komen bij gemeenten. Hun doel is impact maken in het Sociaal Domein, om betekenisvolle impact te maken voor mensen. Het traineeprogramma Ennea Talent draagt op deze manier bij aan nieuwe instroom binnen het werkveld van het Sociaal Domein. Zo is ook jouw organisatie voorbereid op de toekomst en verzekerd van continuïteit.

Consulent nodig voor jouw gemeente?
Neem direct contact met ons op, we maken graag kennis met je.

In de volgende werkvelden zijn we actief

Werk & inkomen

Cliënten op weg helpen met het aanvragen van uitkeringen of andere voorzieningen. Zo maken onze specialisten betekenisvolle impact.

Ik zoek een:

Jeugd

Gezinnen hulp bieden die nodig is voor een veilige omgeving. Vergroot je impact via de expertise, drive en productiviteit van onze specialisten.

Ik zoek een:

Wmo

Met de juiste voorzieningen de zelfredzaamheid van mensen te vergroten.Werk samen met professionals met perfecte fit op cultuur en werk.

Ik zoek een:

Schuldhulp

Mensen met schuldproblemen helpen weer grip te krijgen op hun leven. Vergroot je impact via de drive en productiviteit van onze specialisten.

Ik zoek een:

We verbinden díe professionals aan jou die perfect passen bij de cultuur van jouw organisatie.

Jouw voordeel? Een korte inwerktijd omdat zij als geen ander weten hoe er binnen een specifiek domein wordt gewerkt. Onze consulenten zijn daardoor snel van waarde. In combinatie met hun efficiënte werkwijze maken zij in korte tijd veel maatschappelijke impact. Betekenisvolle impact voor mens en maatschappij, samen met jouw organisatie.

Drie beloften

waar staan wij voor?

Benut de kennis en ervaring van onze specialisten

Werk samen met professionals met perfecte fit op cultuur en werk

Vergroot je impact via onze drive en productiviteit.

Testimonials

Naomi Kievit-Swaap,
Gemeente Rotterdam

Een goede fit met de cultuur, kennis van het Sociaal Domein en wederzijds vertrouwen is voor ons de basis van goede samenwerking. Dit vinden wij terug bij de specialisten van Ennea.

Ruben Schut,
Gemeente Heerlen

Specialisten van Ennea brengen kennis en ervaring en maken écht verbindiging met mensen. Dat is enorm van waarde voor ons team, we vergroten daarmee de impact die wij kunnen maken.

Jeroen Meester,
Gemeente Hilversum

Vanuit passie voor het Sociaal Domein het verschil willen maken voor mensen, dat kenmerkt de specialisten van Ennea. Met deze drive werken zij op een vertrouwde manier samen met ons.