Samen werken aan het Sociaal Domein van morgen

ConsuTalent traineeship

Als ConsuTalent ben je onderdeel van ons team gedreven en getalenteerde consulenten die impact maken in het Sociaal Domein. In 2 jaar tijd ontdek je jouw talent als Consulent Werk-en Inkomen, Schuldhulpverlener, Wmo of Jeugd.

 

Jouw impact in het
Sociaal Domein

Haal het beste uit jezelf én elkaar! Werk op wisselende opdrachten voor gemeenten en professionaliseer jouw vakkennis met vakinhoudelijke trainingen via kennisinstituten in het Sociaal Domein. Ontwikkel je persoonlijk onder begeleiding van een Talentmanager, een ontwikkeltraject via trainingsbureau Ken&Ben én maandelijkse intervisies met jouw team. We rusten je zó uit en leiden je zo op, dat jij maximale betekenisvolle impact kan maken. 

Rein Merkx

"Vertel niet alleen welke impact je wil maken, maar laat het ook zien"

Elke werkdag ga je, net als in een wedstrijd, met je collega’s voor het maximaal haalbare. En dat doe je samen. Die teamspirit vind je bij Ennea. We tonen oprecht interesse in mensen waarvoor en waarmee we werken. Om daarmee betekenisvolle impact te maken.

Angela van de Geer

"Geniet van de kleine dingen in het leven"

Als junior consulent wil ik met mijn positiviteit en energie mensen ondersteunen die wel wat hulp kunnen gebruiken. Door te kijken naar wat wél mogelijk is ben ik ervan overtuigd voor de maatschappij van betekenis te kunnen zijn.

Iris Schoenmaker

"Pluk elke dag en geniet van de mensen om je heen"

Mijn doel is goede gezondheid voor iedereen en een stressvrij bestaan. Het gaat daarbij niet alleen om voeding en beweging, maar over welbevinden in een veilige en fijne omgeving. Daar lever ik als ConsuTalent graag een betekenisvolle bijdrage aan.

Alireza Mamoer

"Succesvol zijn is leuk, maar alleen als mijn naasten dit ook hebben"

Elke dag sta ik vol energie op om klaar te staan voor mensen die iemand nodig hebben om mee te praten, om hen te inspireren of motiveren. Dat doen, maakt ons als maatschappij sterk en weerbaar. Als Junior Consulent in het Sociaal Domein kan ik van mijn passie mijn werk maken.

Jouw ConsuTalent programma

Ennea ConsuTalent bestaat sinds september 2021 en krijgt lovende reacties van alle Junior Consulenten én de gemeenten waarvoor wij werken. Jouw avontuur trap je af met een onboardingsweek samen met een klein team energieke ConsuTalenten. Jullie hebben er zin in! Samen doorloop je de praktische en theoretische onderdelen van het programma, volledig gericht op werken in het Sociaal Domein. Daarnaast is veel ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling en aandacht voor de maatschappelijke impact die je kunt maken. Ook op sociaal gebied is er voor jou genoeg te ontdekken en ontmoeten door de gezellige netwerkevents of borrels georganiseerd voor en door trainees.

traineeship

Doe mee en word ConsuTalent!

Wil jij als Junior Consulent het traineeship ConsuTalent volgen of meer weten? Neem direct contact op. We kijken ernaar uit je te ontmoeten!